Verloskundigen

Niki Pluym

Niki Pluym

Verloskundige/Echoscopiste

In 2014 afgestudeerd als verloskundige, gestart als waarneemster binnen de regio en vanaf 2016 werkzaam bij Verloskundigen Lingewaard. Ik woon samen met Freek en onze kids Guus ('18), Saar ('20) en Maas ('23). Geboren, getogen én nog steeds woonachtig in Lent. Gek op bloemen, knutsels, inpakpapier en auto rijden. Al kom ik met mooi weer gewoon met de fiets naar de praktijk ;).

Brechje Furman

Brechje Furman

Praktijkassistente

Getrouwd met Alexander en moeder van Roos (2005) en Mattijs (2006).
Mijn hobby’s zijn koken, bakken, wandelen en plakboeken maken maar werken met zwangeren is mijn grootste hobby!
Ik geef, al ruim tien jaar, de cursus Samen Bevallen en postpartum massages.

Martine Teeuwen

Martine Teeuwen

Verloskundige/Echoscopiste

Verloskundige sinds 2002 en sinds die tijd werkzaam bij Verloskundigen Lingewaard. Ik ben moeder van 3 kinderen Ties (2003), Guus (2005) en Maartje (2007). Naast mijn werk sport ik graag en houd ik van gezelligheid. Ik ben dus ook zeker terug te vinden bij Lingewaardse activiteiten en verenigingsleven.

Judith van Soest

Judith van Soest

Echoscopiste

Ik ben Judith van Soest, getrouwd en moeder van Guus ’19, Thijs ’21 en Sam ('23). Van jongs af aan wilde ik al graag de verloskunde in. In 2012 ben ik afgestudeerd als verloskundige en heb ik in de eerstelijnspraktijk en als klinisch verloskundige gewerkt. In deze jaren ben ik mij verder gaan specialiseren als echoscopiste. Ik kijk er naar uit om jullie te mogen verwelkomen in de praktijk!

Elky Meeuws

Elky Meeuws

Verloskundige/Echoscopiste

Ik woon samen en ben naast een enthousiaste verloskundige ook een gezelligheidsmens. Ik sport en kook graag. Daarnaast zijn leuke dingen ondernemen met vrienden regelmatig aan de orde en ben ik jaarlijks te vinden op de skipiste en de Nijmeegse Vierdaagse (als wandelaar!)