Verloskundigen

Niki Pluym

Niki Pluym

Verloskundige/Echoscopiste

In 2014 afgestudeerd als verloskundige, gestart als waarneemster binnen de regio en vanaf 2016 werkzaam bij Verloskundigen Lingewaard. Ik woon samen met Freek en onze kids Guus ('18) & Saar ('20). Geboren, getogen én nog steeds woonachtig in Lent. Gek op bloemen, knutsels, inpakpapier en auto rijden. Al kom ik met mooi weer gewoon met de fiets naar de praktijk.

Belinda Viergever

Belinda Viergever

Praktijkassistente

Getrouwd met Co. Moeder van Floris & Isa. Ik houd enorm van zingen/muziek/fietsen. Gezellig samen met mijn man koken, onder het genot van een wijntje. Verzot op drop, witte chocolade en paprikachips.

Martine Teeuwen

Martine Teeuwen

Verloskundige/Echoscopiste

Verloskundige sinds 2002 en sinds die tijd werkzaam bij Verloskundigen Lingewaard. Ik ben moeder van 3 kinderen Ties (2003), Guus (2005) en Maartje (2007). Naast mijn werk sport ik graag en houd ik van gezelligheid. Ik ben dus ook zeker terug te vinden bij Lingewaardse activiteiten en verenigingsleven.

Elky Meeuws

Elky Meeuws

Verloskundige/Echoscopiste

Ik woon samen en ben naast een enthousiaste verloskundige ook een gezelligheidsmens. Ik sport en kook graag. Daarnaast zijn leuke dingen ondernemen met vrienden regelmatig aan de orde en ben ik jaarlijks te vinden op de skipiste en de Nijmeegse Vierdaagse (als wandelaar!)