Verloskundigen

Martine van Deurzen

Martine van Deurzen

Verloskundige/Echoscopiste

Verloskundige sinds 2002 en sinds die tijd werkzaam bij Verloskundigen Lingewaard. Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen Ties (2003), Guus (2005) en Maartje (2007). Naast mijn werk sport ik graag en houd ik van gezelligheid. Ik ben dus ook zeker terug te vinden bij Lingewaardse activiteiten en verenigingsleven.

Elky Meeuws

Elky Meeuws

Verloskundige/Echoscopiste

Ik woon samen en ben naast een enthousiaste verloskundige ook een gezelligheidsmens. Ik sport en kook graag. Daarnaast zijn leuke dingen ondernemen met vrienden regelmatig aan de orde en ben ik jaarlijks te vinden op de skipiste en de Nijmeegse Vierdaagse (als wandelaar!)

Niki Pluym

Niki Pluym

Verloskundige/Echoscopiste

In 2014 afgestudeerd als verloskundige, gestart als waarneemster binnen de regio en vanaf 2016 werkzaam bij Verloskundigen Lingewaard. Ik woon samen met de drie liefdes van m'n leven, vriend Freek en kinderen Guus (2018) en Saar (2020). Geboren, getogen én nog steeds woonachtig in Lent. Gek op bloemen, knutsels, inpakpapier en auto rijden. Al kom ik met mooi weer gewoon met de fiets naar de praktijk.

Marly Camps

Marly Camps

Praktijkassistente

Sinds begin 2020 mag ik met veel plezier dit gezellige team versterken als praktijkassistente. Ik ben gelukkig samen met Nick en onze twee lieve kids Noé ('17) en Mika ('19). Ik hou van dagjes uit met m'n gezin, lange avonden met vrienden, spelletjes, lekker eten en goede wijn. Je kunt mij 's nachts wakker maken voor sushi.

Bianca Bruijns

Bianca Bruijns

Verloskundige/Echoscopiste

Ik ben samenwonend en heb 2 kinderen. Ik werk voornamelijk op maandag-avond tijdens het echo spreekuur. Daarnaast werk ik als echoscopiste in Espérance, het echocentrum voor o.a. de 20-weken echo.

Belinda Viergever

Belinda Viergever

Praktijkassistente

Getrouwd met Co. Moeder van Floris & Isa. Ik houd enorm van zingen/muziek/fietsen. Gezellig samen met mijn man koken, onder het genot van een wijntje. Verzot op drop, witte chocolade en paprikachips.