Soms kunnen er vragen en/of problemen zijn op het gebied van seksualiteit. Dit kan individueel zijn of binnen de partnerrelatie. Dit kan maken dat je je alleen voelt staan. Maar dat hoeft niet. Veel problemen of vragen op het gebied van seksualiteit zijn eenvoudig op te lossen.

  • Last van pijn bij vrijen?
  • Veranderde zin in seks?
  • Erectieproblemen?
  • Problemen om opgewonden te raken?
  • Verschil in seksuele verlangens of behoeften?

Wij samen met twee praktijken die hierbij kunnen helpen.
Dieuwke Ottens, consulente seksuele gezondheid (NVVS). Zij komt voor een consult op locatie in onze praktijk. Consulten zijn altijd op afspraak, mogelijkheden zijn er zowel overdag als in de avond, ook in het weekend is bespreekbaar. Vraag hier gerust naar.
Bo Welling, consulente seksuele gezondheid, Passie in praktijk te Bemmel. Consulten zijn altijd op afspraak. Mogelijkheden zijn er zowel overdag, in de avond en in het weekend. Afspraken kunnen individueel of samen met een partner plaatsvinden.

Voor een consult is geen verwijzing van de huisarts nodig. Een consult seksuele gezondheid wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. In sommige situatie kan een vergoeding wel mogelijk zijn. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar.